Salata Caprese

Ingrediente:

  • rosii cherry
  • mozzarella
  • frunze busuioc proaspat
  • ulei masline
  • otet balsamic (optional)
  • sare de mare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare:

  • Taiem rosiile in jumatate.
  • Mozzarella se scurge bine de apa si se taie si ea felii.
  • Folositi-va imaginatia in aranjarea rosiilor , a frunzelor de busuioc si a mozzarellei.
    * atentie, nu folositi busuioc uscat la aceasta salata, isi pierde savoarea! Eu am folosit doar pentru a orna.
  •  Se stropesc cu putin ulei de masline. Se condimenteaza cu sare si piper. Daca va place puteti sa stropiti si cu putin otet balsamic. Se serveste imediat.
Acest articol a fost publicat în Bucataria Italiana, Salate și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s