Papricas de ciuperci (hribi)

Ingrediente:

  • 500 gr hribi (eu le- am avut in congelator in pungute puse de anul trecut). (le prefer in locul champinioanelor pentru ca au un gust si miros mai apetisant )
  • 1 lg faina
  • 5 lg smantana
  • sare ( eu o prefer pe cea de mare, e mai sanatoasa si e putin mai scumpa, dar cine nu are 3 lei sa dea pe sare? ;)) )
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare:

  • Ciupercile se pun intr-o cratita, se adauga apa ( cat sa le acopere) si se baga la cuptor. Se lasa pana scade apa de pe ele. (se pot face si pe aragaz dar tot trebuie sa invarti pentru ca se prind repede de fundul cratitei- asa ca eu am ales varianta cea mai comoda🙂 )
  • Intre timp preparam sosul alb: faina se amesteca cu smantana bine de tot.
  • Cand sunt gata ciupercile se scot din cuptor, le punem pe aragaz si adaugam sosul si condimentele. Amestecam si lasam sa dea cateva clocote.
Acest articol a fost publicat în Ciuperci și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Papricas de ciuperci (hribi)

  1. world of leea spune:

    ingenioasa ideea cu prepararea termica la cuptor!!🙂
    ps: acest fel de mancare este in my top 3 :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s