Hribi pe iarna

Ingrediente:

  • hribi
  • ulei de masline

Mod de preparare:

  • Spalam ciupercile bine  dupa care le taiem cubulete mai marisoare putin si le punem intr-o cratita.
  • Punem putin ulei (ciupercile o sa lase apa destula) si le punem la prajit/fiert pe aragaz.
  • Amestecam sa nu se prinda de fundul cratitei.
  • Daca observam ca s-a ingrosat compozitia mai punem apa.
  •  Cand s-au inmuiat le luam de pe foc (sau cand se prind de lingura de lemn cu care s-a invartit in cratita),  le lasam sa se raceasca , dupa care le punem in pungi ( cam de o portie de mancare) si le bagam la congelator.
  • Cand le scoatem din congelator trebuie sa continuam  prepararea lor : fierbem, prajim, condimentam etc
Acest articol a fost publicat în Ciuperci și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Hribi pe iarna

  1. Pingback: Mix de paste cu ciuperci a la Carmensita | Carmensita's Cuisine

  2. Pingback: Pitoi/ hribi cu usturoi | Carmensita's Cuisine

  3. Pingback: Mamaliga cu papricas de hribi/ pitoi a la Claudio | Carmensita's Cuisine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s