Tagliatelle cu rucola, speck si sos de gorgonzola

Ei si astazi voi face prima mea livrare pentru ca am utilizat Cadouasul🙂 si Carmensita se tine de promisiuni. Voila si reteta! Ies cam 3 portii consistente.

Ingrediente:

  • o punga de tagliatelle
  • speck
  • rucola
  • o cutiuta de smantana pentru gatit LaDorna
  • un sfert de pachet de unt
  • o bucata de gorgonzola
  • parmezan
  • piper

Mod de preparare:

  • Pastele se fierb conform indicatiilor de pe punga.
  • Intr-o tigaie se pune untul la topit. Cand s-a topit se toarna smantana si se pune gorgonzola care a fost taiata in bucati in prealabil. Asteptam sa se topeasca. Cand s-au topit adaugam piper proaspat rasnit.
  • Rucola se spala.
  • Speck-ul se taie fideluta.
  • Cand servim punem o portie de paste, rucola,  speck iar peste ele adaugam sosul din tigaie apoi parmezan.
Acest articol a fost publicat în Bucataria Italiana, Paste și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s