Porumb fiert

Ingrediente:

  • porumb
  • apa
  • sare de mare

Mod de preparare:

  • Tapetam fundul unei oale mai maricele cu panusi de porumb.
  • Peste punem stiuletii de porumb.
  • Peste stiuleti punem din nou panusi si ii acoperim cu apa. (Puteti sa puneti putina sare si in apa )
  • Acoperim cu un capac si ii punem pe aragaz.
  • Pentru a vedea daca sunt fierti cel mai bine e sa scoateti unul, pentru ca cei in lapte fierb mai repede decat cei mai copti. Enjoy!
Acest articol a fost publicat în Aperitive și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s