Supica de pastai fara rantas

Ingrediente:

  • un morcov
  • o jumatate de ardei
  • o jumatate de gogosar
  • o jumatate de ceapa
  • pastai
  • patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lg jumatate de faina
  • 150 ml bulion
  • 2 lg ulei
  • sare de mare
  • piper

Mod de preparare:

  • Morcovul se da pe razatoare. Ardeiul, gogosarul si ceapa se taie cubulete. Intr-o cratita le punem la fiert. Adaugam pastaile care in prealabil au fost spalate, alese si curatate.
  • Cand pastaile sunt pe jumatate fierte adaugam cei 2 catei de usturoi taiati in feliute subtiri.
  • Intre timp facem ingrosala dupa cum urmeaza: amestecam bulionul, uleiul si faina si le punem in supica spre final. Condimentam cu sare de mare si piper proaspat macinat. Dupa ce am stins focul adaugam si patrunjelul tocat marunt. Se poate servi cu smantana.
Acest articol a fost publicat în Ciorbe / Supe, Retete de post și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s