Conopida cu sunca la cuptor

Ingrediente:

  • o conopida
  • 300 gr sunca
  • 2 oua
  • cascaval
  • unt
  • sare de mare
  • piper

Mod de preparare:

  • Conopida se desface in buchetele, se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare. Cand e aproape gata se scoate.
  • Ungem un vas de yena cu unt si adaugam o parte din conopida.
  • Peste asezam sunca taiata cubulete si un rand de cas dat pe razatoare.
  • Peste cas mai punem un rand de conopida,unul de sunca si unul de cas.
  • Peste intreaga compozitie turnam cele 2 oua batute.
  • Condimenatm si bagam sa cuptor pana prinde o pojghita aurie. ( nu va chinuiti sa cautati sunca in poza pentru ca nu am avut  in casa, dar a iesit foarte gustoasa si fara sunca)
Acest articol a fost publicat în Mancaruri cu legume și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Conopida cu sunca la cuptor

  1. Miss Delarue :) spune:

    Stiu eu pe unu’ care cauta in disperare sunca;-))) Pe urma i-am tradus ca „jambonu” nu este tura asta… Ce deceptie;-))) iti transmit ca nu e serios sa anunti ca e cu „jambon”, daca nu este jambon… ;-)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s