Cappuccino

Ingrediente:

  • 80 ml cafea expresso
  • 100 ml lapte proaspat
  • 60 ml frisca
  • zahar dupa gust
  • ciocolata rasa sau cacao

Mod de preparare:

  • Umplem paharul trei sferturi  cu lapte , apoi  turnam cafeaua espresso calda si indulcita, deasupra laptelui;
  • Deasupra turnam  frisca cu foarte multa grija, pentru a nu se dizolva inainte de a fi servita. ( eu nu am avut frisca si de data asta am ales sa  pun o jumatate de pliculet de Cappuccino cu aroma de alune). De obicei pentru a aroma cappuccino-ul pun cativa stropi de esenta de rom sau de vanilie. Se pudreaza cu cacao neindulcita sau cu ciocolata amaruie data pe razatoare. Let’s enjoy a cup of cappuccino together!
Acest articol a fost publicat în Bauturi și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s