Prajitura greceasca

Ingrediente:

  • o cana jumatate de faina (cana sa fie mai mare)
  • fulgi de porumb
  • un unt
  • stafide
  • mere
  • scortisoara

Mod de preparare:

    • Untul se amesteca cu faina si cu fulgi de porumb cat incape.
    • Merele se taie fasii.
    • Se unge un vas de yena cu unt si se pune un strat de fulgi cu faina si cu unt; peste el adaugam mere si stafide. Pudram cu un praf de scortisoara. Se repeta operatiunea. ( se pot pune si prune, nectarine, caise etc).
    • Se baga la cuptor pana se rumenesc putin merele, cam 20-25 de minute.
    • E delicioasa si crocanta si nu are un gram de zahar!

Love,

Carmensita R

Acest articol a fost publicat în Bucataria Greceasca, Deserturi și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Prajitura greceasca

  1. Anonim spune:

    wow…chiar arata bine… imi place faptul ca nu dureaza mult😀

  2. Pingback: Gomboti cu peltea si gem de gutui | Carmensita's Cuisine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s