Spaghete cu sos Basilico

Ingrediente:

  • 250 gr spaghete Barilla ( o jumatate de pachet)
  • un borcan de sos Basilico Barilla
  • 150 gr sunca
  • parmezan
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare:

  • Spaghetele se pun la fiert in apa cu sare. Nu trebuie pus ulei pentru ca pastele Barilla nu se lipesc. Le-am lasat sa fiarba 8 minute (cat scria pe pachet) – timer-ul mi-a fost de mare ajutor!
  • Intr-o tigaie punem sosul  si sunca la incalzit. Condimentam cu piper proaspat macinat. Eu nu am pus sare deloc, pentru ca sosul este destul de sarat.
  • Cand se serveste se presara parmezan. Buon appetito!
Acest articol a fost publicat în Bucataria Italiana și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s