Papricas de pui

La reteta aceasta recunosc ca am avut ajutor, dar nu din cauza ca ma depasea sau avea un nivel ridicat de dificultate, ci din cauza lipsei timpului. Asa ca, eu am inceput-o si altcineva a terminat-o🙂

Ingrediente:

  • 2 cepe mai mici
  • 1 ardei
  • o jumatate de morcov
  • 2 bucati de piept de pui
  • 400 gr smantana
  • 2 lg faina
  • marar
  • sare de mare
  • piper proaspat macinat
  • boia

Mod de preparare:

  • Ceapa si ardeiul se taie cubulete. Morcovul se da pe razatoare.
  • Intr-o cratita punem putin ulei si calim ceapa , ardeiul si morcovul.
  • Dupa ce s-au calit putin adaugam cele 2 bucati de piept de pui taiate si ele in cubulete. Dupa ce s-au calit toate putin, adaugam apa si le lasam sa fiarba incetisor pana sunt gata.
  • Separat pregatim sosul alb: smantana se amesteca bine cu faina. Inainte de a lua cratita de pe foc , adaugam sosul si lasam sa dea 2, 3 clocote. Condimentam cu sare , boia si piper.
  • Dupa ce am luat de pe foc cratita, adaugam mararul taiat marunt. Pofta buuuunaaa!
Acest articol a fost publicat în Carne de pui și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s