Briose cu parmezan, muschi file si verdeata

Ingrediente:

    • 5 oua
    • 1 cana mai mare de faina
    • 3 lg ulei de masline
    • 150 g muschi file
    • 300 ml lapte
    • 4 fire de ceapa verde
    • 1/2 legatura de marar
    • 100 g parmezan
    • 1 lg praf de copt
    • sare de mare
    • piper proaspat macinat

Mod de preparare:

  • Bateti ouale spuma cu mixerul.
  • Adaugati laptele, faina , parmezanul , mararul tocat fin, ceapa verde taiata rondele, uleiul de masline, praful de copt  si sunca.
  • Condimentati.
  • Amestecati.
  • Puneti intr-o tava de briose hartiutele  , apoi umpleti fiecare forma cu aceasta compozitie .
  •  Bagati tava in cuptorul preincalzit pentru 25-30 de minute.
  • Gatiti cu drag si o sa va creasca briosele asa cum mi-au crescut mie!😉
  • Avand in vedere ca mi-a ramas compozitie, am uns o tava de tarte cu unt si am turnat restul.
Acest articol a fost publicat în Aperitive, Carne de porc și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s