Tarta cu ciuperci, sunca si ceapa verde

Ingrediente:

    • 5 oua
    • 1 cana mai mare de faina
    • 3 lg ulei de masline
    • 150 g sunca
    • 300 ml lapte
    • 4 fire de ceapa verde
    • o conserva de ciuperci
    • 100 g parmezan
    • 1 lg praf de copt
    • putin unt
    • sare de mare
    • piper proaspat macinat

Mod de preparare:

  • Bateti ouale spuma cu mixerul.
  • Adaugati laptele, faina , parmezanul , ceapa verde taiata rondele, uleiul de masline, praful de copt  si sunca.
  • Caliti ciupercile intr-o tigaie neaderenta. Eu nu am pus ulei deloc si s-au calit foarte bine.
  • Adaugati si ciupercile in compozitie.
  • Mixati.
  • Condimentati.
  • Amestecati.
  • Ungeti o tava cu unt si turnati compozitia.
  •  Bagati tava in cuptorul preincalzit pentru 25-30 de minute.
  • Mi-a mai ramas compozitie , asa ca m-am ajutat si de o tava de chec.🙂A fost delicioasaaaaaaaa, mai ales acompaniata de un fir de ceapa verde.
Acest articol a fost publicat în Aperitive, Ciuperci și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Tarta cu ciuperci, sunca si ceapa verde

  1. world fo leea spune:

    mno, asta e musai sa incerc si eu!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s