Gris cu lapte si scortisoara

Ingrediente:

  • 500 ml lapte
  • 120 gr  gris
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • scortisoara
  • gem

Mod de preparare:

  • Se pune la fiert la foc mic laptele cu zaharul vanilat .
  • Cand clocoteste se pune  grisul in ploaie si se amesteca repede ca sa nu faca cocoloase.
  • Se amesteca continuu pana se ingroasa.
  • Se toarna in cupe, se pudreaza cu scortisoara si se serveste cu gem.
Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Deserturi, Mic dejun și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Gris cu lapte si scortisoara

  1. macarea copilariei mele, eram disperata dupa grisuletul cu lapte, e drept, presarat cu cacao si stropit cu sirop de capsuni…. mmmmmmmmmmm :))

  2. dar acum nu mai mananc, pentru ca ma simt vinovata :)))

  3. Pingback: Peltea de gutui | Carmensita's Cuisine

  4. Pingback: Gris cu lapte – Vreau DOUA Portii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s