Gris cu lapte si cacao

Ingrediente:

  • 500 ml lapte
  • 120 gr  gris
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • cacao
  • gem de capsuni

Mod de preparare:

  • Se pune la fiert la foc mic laptele cu zaharul vanilat .
  • Cand clocoteste se pune  grisul in ploaie si se amesteca repede ca sa nu faca cocoloase.
  • Se amesteca continuu pana se ingroasa.
  • Pe fundul cupelor se pune cacao si se toarna grisul. Dupa ce s-a racit se rastoarna pe farfurie. Pofta buna!
Acest articol a fost publicat în Deserturi, Mic dejun și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s