Sirop de zahar ars

Ingrediente: 

  • 150 mg zahar
  • 400 ml apa

Mod de preparare:

  • Zaharul se caramelizeaza in maro deschis intr-o tigaie smaltuita.
  •  Cand s-a format un sirop maro ,se stinge cu apa fierbinte, turnata toata odata.
  • Se lasa pina se topeste tot zaharul.
  • Se serveste  cu budinci dulci,  gris cu lapte,  orez cu lapte, vafe etc

 

Acest articol a fost publicat în Deserturi și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Sirop de zahar ars

  1. Pingback: Vafe cu sirop de zahar ars | Carmensita's Cuisine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s