Smochine verzi cu branza Brie la cuptor

De data aceasta am facut numai o portie asa de mostra ;)) pentru ca eram reticenta in privinta gustului. Smochinele au fost dulci  iar  branza Brie si-a intensificat gustul. Un gust interesant si ciudat ( dar ciudat in sensul placut) :)  pe care francezii prefera sa-l „serveasca” ca si garnitura sau chiar ca si desert. Recomand reteta persoanelor indraznete !🙂 Mie mi-a pacut.

Ingrediente:

  • smochine verzi bine coapte
  • branza Brie

Mod de preparare:

  • Spalati smochinele bine.
  • Le crestati in cruce, nu foarte adanc, dar destul ca sa bagati branza.
  • Taiati branza cubulete si introduceti in fiecare smochina un cubulet.
  • Puneti smochinele intr-o tava ( eu am pus hartie de copt sub ele)
  • Bagati tava in cuptorul incalzit pentru 10 minute.
Acest articol a fost publicat în Bucataria Franceza, Deserturi, Garnituri și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s