Ardei/ gogosari umpluti

Ingrediente:

  • 10 ardei/gogosari de marime potrivita
  • 2 bucati de piept de pui
  • o cana de orez
  • o ceapa
  • 1/2 l bulion de casa
  • un morcov
  • 2 lg smantana
  • 1 lg faina
  • ulei
  • sare de mare
  • piper proaspat macinat
  • cimbru

Mod de preparare:

  • Pieptul, morcovul si ceapa  se dau prin masina de tocat carne.
  • Orezul se spala si se pune peste carne, morcov si ceapa.
  • Condimentam.
  • Adaugam 4 linguri de ulei in umplutura.
  • Se amesteca bine.
  • Umplem ardeii care au fost curatati inainte de cotoare si spalati.
  • Se pun in cratita.
  • Turnam apa pana acoperim ardeii.
  • Se fierb cam 1h  la foc mic.
  • Inainte cu 10 minute de a fi gata se adauga bulionul si o lingura de faina amestecata cu 2 linguri de smanatana.
  • Se lasa la fiert inca 10 minute. Sa aveti pofta!
Acest articol a fost publicat în Carne de pui, Mancaruri cu legume și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s