Prajitura cu mere

Ingrediente:

Pentru aluat:

  • 200 gr unt moale
  • 200 gr zahar
  • putina sare
  • 4 oua
  • 400 gr faina
  • 1 plic praf de copt

Pentru umplutura:

Mod de preparare:

  • Frecati bine cu mixerul untul+ zaharul+ sarea.
  • Incorporati ouale pe rand.
  • Adaugati faina + praful de copt incet.
  • Turnati aluatul intr-o tava tapetata cu cu hartie de copt.
  • Dati merele pe razatoare. (puteti sa le stropiti cu putina lamaie sa nu se oxideze)
  • Presarati merele peste aluat.
  • Bagati prajitura in cuptorul preincalzit pentru 50 de minute.
  • Scoateti prajitura, presarati bucatele de unt pe deasupra, apoi zaharul cu scortisoara si mai bagati la cuptor pentru 10 minute.
  • Se poate servi calduta cu inghetata de vanilie, sau rece cu frisca.
Acest articol a fost publicat în Deserturi și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s