Arome de toamna: Dovleac (ludau) la cuptor

Ingrediente:

Mod de preparare:

  • Se curata de seminte, se spala bine si se taie in felii groase.
  • Se aseaza pe o tava si se baga in cuptorul preincalzit pentru minim 1 h. Puteti eventual sa verificati: daca furculiata intra usor, e gata!
  • Se serveste rece sau fierbinte.
  • Pentru o aroma de toamna mai rafinata puteti presara un praf de scortisoara.
Acest articol a fost publicat în Deserturi și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s