Supa de chimen

O supa usoara, gustoasa, aromata, cu putine calorii si foarte buna pentru stomac.

Ingrediente:

  • 1 morcov
  • 1 ceapa mica
  • 1 radacina de patrunjel
  • un pumn  de chimen (daca nu doriti sa fie foarte aromata supa puneti mai putin)
  • 1 lg faina
  • 1 lg smantana
  • ulei
  • sare de mare
  • piper proaspat macinat
  • boia

Mod de preparare:

  • Morcovul si patrunjelul se dau pe razatoare.
  • Ceapa se taie marunt.
  • Intr-o oala punem putin ulei, adaugam morcovul, patrunjelul, ceapa si semintele de chimen si le lasam sa se calesca putin.
  • Dupa ce s-au calit vreo 5 minute se adauga apa si se lasa sa fiarba 20 de minute.
  • Se ia oala de pe foc, se strecoara supa.
  • Punem din nou oala pe foc si facem ingrosala din faina si smantana. (Daca doriti sa o faceti de post folositi in locul smantanei apa)
  • Se adauga ingrosala  in supa, condimentam si se mai lasa la fiert 5 minute.
  • Se serveste cu crutoane de paine. Enjoy!
Acest articol a fost publicat în Ciorbe / Supe, Retete de post și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Supa de chimen

  1. Miss Delarue :) spune:

    Buuunnn! Asta o sa încerc sa o fac si eu cât mai curând! Îmi place!

  2. Marius spune:

    Ai uitat sa spui si cata apa se pune….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s