Champignoane la indemana

Daca v-au ramas Champignoane si nu stiti ce sa faceti cu ele puteti sa le taiati subtire (dupa ce le-ati spalat) , sa le ambalati in pungi si sa le bagati in congelator. In felul acesta o sa le aveti mereu la indemana. Atentie doar cand le cumparati! La  Champignoanele  proaspete palaria nu este desprinsa de cotor. Daca totusi observati ca palaria s-a desprins putin uitati-va si la cotor (acolo unde au fost taiate) sa nu fie prea uscat. Sa aveti spor la gatit!

Acest articol a fost publicat în Provizii pe iarna și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Champignoane la indemana

  1. Pingback: Mix de paste cu ciuperci a la Carmensita | Carmensita's Cuisine

  2. Pingback: Farfale cu chorizo si ciuperci | Carmensita's Cuisine

  3. Pingback: Pizza taraneasca | Carmensita's Cuisine

  4. Pingback: Pizza Salami | Carmensita's Cuisine

  5. Pingback: Salata de pui cu ciuperci | Carmensita's Cuisine

  6. Pingback: Salata de rucola cu ciuperci | Carmensita's Cuisine

  7. Pingback: Chec aperitiv cu ciuperci | Carmensita's Cuisine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s