Spanac cu ochiuri ingenioase a la Carmensita

Ingrediente:

Mod de preparare:

  • Spanacul se pune la fiert in apa cu sare respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj.
  • Dupa ce s-a fiert se scoate din apa si se stoarce putin.
  • Se adauga untul si patrunjelul tocat marunt.
  • Se amesteca.
  • Se condimenteaza.
  • Se serveste alaturi de niste Ochiuri ingenioase a la Carmensita.
  • Sa va fie de bine😉

Acest articol a fost publicat în Garnituri, Mancaruri cu legume, Mic dejun și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s