Farfalle cu chorizo si ciuperci

Ingrediente:

  • 2oo gr farfalle
  •  100 gr chorizo
  • 200 gr Champinoane
  • 1/2 ceapă
  • 1 fir de ceapă verde
  • 1 căţel de usturoi
  • 3 lg pasta de tomate
  • 200 ml bulion
  • 50 gr unt
  •  busuioc
  •  piper proaspat macinat
  • parmezan ras

Mod de preparare:

  • Punem pastele la fiert in apa cu sare de mare. Respectam timpul de fierbere de pe ambalaj.
  • Tocam marunt ceapa, usturoiul si firul de ceapa verde.
  • Intr-o tigaie punem punguta de Champinoane si le lasam pana scade apa de pe ele.
  • In alta tigaie punem untul si legumele tocate marunt si le lasam sa se caleasca putin.
  • Adaugam chorizo taiat cubulete.
  • Adaugam ciupercile.
  • Adaugam pasta de rosii si bulionul.
  • Condimentam doar cu busuioc pentru ca pasta de rosii e destul de sarata.
  • Le lasam sa mai dea un clocot.
  • Cand pastele sunt gata le aruncam peste sos si amestecam.
  • Presaram parmezan inainte de a le servi. Pofta!
Acest articol a fost publicat în Paste și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s