Ficatei de pui cu legume

Ingrediente:

  • o punga de ficatei
  • 2 cepe
  • 1 gogosar
  • 2 rosii
  • sare de mare
  • piper proaspat macinat
  • ulei
  • paste

Mod de preparare:

  • Ficateii se spala bine si se curata.
  • Taiem cepele, gogosarul si rosiile  in cubulete.
  • Intr-o cratita punem putin ulei si aruncam legumele.
  • Lasam sa se caleasca 1,2 minute.
  • Acoperim legumele cu apa si punem ficateii.
  • Lasam sa fiarba cam 15 minute.
  • Condimentati.
  • Puteti sa ii serviti alaturi de mamaliguta, paste sau cartofi piure.
  • Pofta bunaaaa!
Acest articol a fost publicat în Carne de pui, Mancaruri cu legume, Paste și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s