Cartofi la cuptor cu rozmarin, usturoi si parmezan

Ingrediente:

Mod de preparare:

  • Curatati, spalati si taiati in forma dorita cartofii.
  • Intr-o tava asezati cartofii, 2 catei de usturoi taiati in jumatate , ii stropiti cu ulei si ii bagati la cuptor cam 30 de minute.
  • Scoateti tava, presarati peste cartofi restul de usturoi pisat, rozmarinul, condimentati si ii introduceti din nou in cuptor.
  • Mai scoateti din cand in cand tava sa intoarceti si sa verificati cartofii.
  • Cand ii serviti presarati parmezan. Sa aveti pofta buna!
Acest articol a fost publicat în Garnituri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s