Gomboti cu peltea si gem de gutui

Ingrediente:

Mod de preparare:

  • Puneti intr-o oala apa si puneti-o la fiert.
  • Intr-un castron amestecam ouale, branzica, praful de sare si zaharul. ( eu nu ii fac foarte dulci pentru ca de obicei ii mananc cu gem).
  • Adaugam gris si faina in cantitati aproximativ egale pana iese un aluat bun de modelat.
  • Din aluatul rezultat facem bilute de dimensiunea dorita.
  • Cand apa fierbe punem incet bilutele in apa.
  • Le lasam sa fiarba la foc mic cam 20-30 de minute.
  • Le scoatem si le punem la scurs. Nu va speriati daca bilutele sunt moi. O sa se intareasca pe masura ce se racesc.
  • Se servesc cu peltea si gem de gutui si un praf de scortisoara.
Acest articol a fost publicat în Deserturi, Uncategorized și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Gomboti cu peltea si gem de gutui

  1. Marie spune:

    Love the new wintery background, how fitted for this season🙂🙂🙂

  2. Marie spune:

    Indeed very fitted for summer mood

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s