Strudel cu sunca si cas

Ingrediente:

  • 800 gr aluat foietaj (eu am cumparat Linco)
  • cas
  • sunca
  • marar proaspat
  • pasta de tomate
  • sare de mare
  • 1 ou
  • susan

Mod de preparare:

  • Lasati aluatul sa se decongeleze.
  • Ungeti aluatul cu pasta de tomate, presarati mararul tocat marunt, puneti feliile de sunca si presarati casul dat pe razatoare.
  • Impartiti in doua aluatul si indoiti fiecare bucata in 3. Lipiti bine la capete.
  • Tapetati o tava cu hartie de copt si asezati cele 2 bucati de strudel.
  • Ungeti bucatile de strudel cu ou si presarati susan si sare de mare.
  • Se da la cuptor cam 45 de minute. Verificati din cand in cand sa vedeti daca e gata sau daca mai necesita timp de coacere. Enjoy!
Acest articol a fost publicat în Aperitive și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s