Maioneza

Ingrediente:

  • 1 ou
  • 1 lg mustar
  • ulei de floarea soarelui

Mod de preparare:

  • Se separa galbenusul de albus.
  • Adaugam mustarul.
  • Amestecam.
  • Adaugam uleiul incet si in fir subtire, amestecand energic intr-un singur sens.
  • Dupa ce a inceput sa se formeze maioneza putem sa adaugam ceva mai mult ulei continuand sa amestecam pana obtinem cantitatea dorita.
Acest articol a fost publicat în Dressinguri salate. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Maioneza

  1. Pingback: Salata de boeuf | Carmensita's Cuisine

  2. Pingback: Salata de cartofi cu pui si castraveti murati | Carmensita's Cuisine

  3. Pingback: Paste cu porumb si ton | Carmensita's Cuisine

  4. Miss Delarue :) spune:

    Miss, de ani de zile ma chinui sa fac maioneza, cu tot felul de metode, si nici o data nu mi-a iesit… Am facut ca tine, si miracol!!! Si ce simplu e! Mersi! :-*
    btw, am avut nevoie de maioneza pt un sos tartar, care acompania o reteta de „fish and chips” …

  5. Pingback: Oua umplute | Carmensita's Cuisine

  6. Pingback: Ciupercute cu maioneza si usturoi | Carmensita's Cuisine

  7. Pingback: Sos de usturoi cu maioneza | Carmensita's Cuisine

  8. Pingback: Salata de cartofi cu masline si ardei rosu gras | Carmensita's Cuisine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s