Paine cu usturoi, cas si gorgonzola

Mmm crocante si calde…

Ingrediente:

  • felii de paine
  • cas
  • gorgonzola
  • 1 catel de usturoi
  • unt
  • oregano

Mod de preparare:

  • Feliile de paine se freaca putin cu catelul de usturoi.
  • Se ung cu unt.
  • Se presara usturoiul tocat marunt, cascavalul dat pe razatoare si  bucatele de gorgonzola.
  • Se condimenteaza cu oregano.
  • Se baga in cuptorul preincalzit pentru 15 minute.
  • Se servesc calde si crocante!
Acest articol a fost publicat în De rontait, Mic dejun și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s