Oua umplute

Ingrediente:oua

  • 7 oua
  • un pateu de ficat
  • un gogosar murat/ 2 castraveti murati
  • 150 gr sunca
  • 1 lg mustar
  • ulei
  • 1 lg smantana
  • iaurt
  • sare de mare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare:

  • Ouale se fierb tari. (6 bucati- unul ne trebuie la maioneza)
  • Pregatiti maioneza. Reteta aici.
  • Taiati ouale fierte in jumatate pe lungime.
  • Scoateti galbenusurile.
  • Amestecati galbenusurile sfaramate cu pateul, cu gogosarul taiat marunt si cu sunca taiata cubulete.
  • Condimentati.
  • Umpleti jumatatile de oua cu compozitia de mai sus.
  • Maioneza o lungim cu o lg de smanatana si iaurt dupa gust.
  • Asezati ouale umplute peste maioneza. Savurati cu pofta!oua umplute
Acest articol a fost publicat în Aperitive și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s