Raffaello

Ingrediente:

  • 500 gr lapte praf
  • 200 gr zahar pudra
  • 100 gr nuca de cocos
  • 200 gr unt
  • 1 lg mare smantana

Mod de preparare:

  • Untul trebuie sa fie la temperatura camerei.
  • Amestecati laptele praf cu zaharul, nuca de cocos , smantana si untul.
  • Daca compozitia este prea moale mai adaugati lapte praf si un pic de nuca de cocos ; daca e prea tare, mai adaugati putina smantana.
  • Modelati bilute.
  • Tavaliti-le prin nuca de cocos.
  • O parte le-am umplut cu migdale iar restul le-am lasat simple sa se bucure si cei fara dinti de ele🙂 ;))
Acest articol a fost publicat în Deserturi și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s