Tarta cu dovlecei, muschi file si branza feta

Ingrediente:

Pentru aluat:

  • 300g de faina alba
  • 130g de unt
  • un ou
  • o lingura de ulei de masline
  • sare de mare

Ingrediente pentru umplutura:

  •   3 dovlecei
  • 150 gr  branza  feta
  • 150 gr muschi file
  • 1 lg ulei de masline
  • 4 oua
  • 200ml de lapte
  • 100 gr cascaval
  • 2 lg mari smantana
  • 1 catel de  usturoi
  •  piper proaspat macinat
  • sare de mare

Mod de preparare:

Aluatul:

  • Puneti faina intr-un bol.
  • Adaugati oul, untul, uleiul si sarea.
  •  Framantati bine pana se obtine un aluat moale si elastic.

Umplutura:

  • Curatati si dati pe razatoarea mare dovleceii.
  • Adaugati ouale, cascavalul ras, laptele, smantana, uleiul de masline, usturoiul pisat, branza feta, muschiul file taiat marunt  si ouale.
  • Tapetati o  tava cu hartie de copt.
  • Intindeti aluatul cu sucitoarea.
  • Asezati-l in tava.
  •  Inteapati-l cu furculita.
  • Bagati tava in cuptorul preincalzit cam 35-40 de minute.( cel mai sigur verificati tarta dupa 30 de minute.). Un deliciuuuu!
Acest articol a fost publicat în Mic dejun și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s