Pulpe de pui la cuptor

Ingrediente:

  • 2 pulpe de pui
  • sare de mare
  • piper proaspat macinat
  • boia
  • busuioc uscat

Mod de preparare:

  • Intr-un vas de yena se pune putina apa.
  • Pulpele se spala bine, se condimeteaza si se pun in vasul de yena.
  • Bagati la cuptor.
  • Verificati peste 15 minute sa vedeti daca a scazut apa si completati daca e cazul.(nu puneti multa apa pentru ca nu vrem sa fierbem pulpele!)
  • Intoarceti pulpele cand considerati pe cealalta parte.
  • Cand pulpele sunt aproape gata, nu mai adaugati apa si lasati-le sa absoarba tot ce este in vas.
Acest articol a fost publicat în Carne de pui și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s