Spaghetti Carbonara

Ingrediente:

Pentru 4 persoane

  • 500 gr spaghete
  • 400 gr sunca presata
  • 50 gr  unt
  • 5 oua
  •  4 lg  smantana
  • parmezan
  • sare de mare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare:

  • Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj in apa multa cu putin ulei si sare.
  • Intr-o tigaie mare se pune la calit sunca presata (taiata fideluta)  in unt (la foc mic 5 min.).
  • Intr-un castron se bat ouale cu  smantana si cu o lingura de parmezan.
  • Pastele se strecoara  si se pun in tigaie peste sunca calita.
  • Se pun pe foc la flacara mare si se adauga imediat compozitia de oua din castron.
  • Se amesteca continuu cat sunt pe foc, cam 2 minute,  se prinda bine oul si celelalte ingrediente. Enjoy!

 

Acest articol a fost publicat în Bucataria Italiana, Paste și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s