Saratele rapide

Ingrediente:

  • 1 aluat de foietaj
  • 1 ou
  • chimen/mac/susan
  • sare de mare

Mod de preparare:

  • Lasati aluatul sa se decongeleze in ritmul lui.
  • Bateti oul.
  • Ungeti foaia de aluat cu ou, sarati-o si presarati deasupra chimen/mac/susan.
  • Tapetati o tava cu hartie de copt.
  • Asezati saratelele.
  • Bagati tava in cuptorul preincalzit pentru 15 minute.

PS: Mi-au iesit 4 tavi. Eu le mananc reci si cu iaurt.

Acest articol a fost publicat în De rontait și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s