Mozzarella cu busuioc

Ingrediente:

  • mozzarella
  • smanatana
  • busuioc proaspat
  • sare de mare

Mod de preparare:

  • Amestecati smanatana cu sare si cu cateva frunzulite de busuioc tocate marunt.
  • Puneti mozzarella in mijloc si decorati cu busuioc.
  • Se serveste foarte rece alaturi de niste crutoane/ foccacia. Enjoy!
Acest articol a fost publicat în Aperitive, Bucataria Italiana și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s