Despre greseli by Carmensita

Am facut greseli in trecut de care nu imi pare rau (de aceea nici nu le consider greseli)…dar mai sunt cele pe care si acum pe regret….:( As vrea sa dau timpul inapoi sa pot repara greselile pe care le regret…
Oare de ce nu este posibil lucrul acesta? Oare pentru ca ceea ce a fost, a fost si ce va fi , va fi? Sau pentru ca acum este cum este? Sau pentru ca nu mai trebuie sa ne intoarcem in trecut? Pentru ca ele ne-au ajutat pur si simplu sa evoluam ca fiinte umane pe acest pamant si atat? As mai vrea a doua sansa si atunci cand nu se mai poate!!! Dar de ce sa nu se mai poata? Ce?…se termina lumea maine?
…nu,degeaba… azi sunt prea pesimista ( sau dureros de realista?! ) si ma doare prea tare cand stiu ca nu mai pot face nimic. Degeaba incerc sa gasesc o licarire de speranta…  As vrea ca cineva, undeva sa ma consoleze, sa-mi spuna sa stau linistita ca o sa primesc si a doua sansa. Dar cum sa se poata acest lucru cand eu stiu in adancul inimii mele ca nu mai este cale de intoarcere?
Si cine esti tu la urma urmelor sa ma judeci pe mine si sa judeci greseala mea? Vrei sa zici ca  tu nu ai facut greseli? Sau cumva ca  nu ai mai primit a doua sansa? Atunci daca la randul tau ai primit-o poate a sosit timul sa o si oferi.! Si poate totusi cineva , undeva o sa se gandeasca si la mine si o sa ma consoleze…Dar timpul asta doare asa de tare!
De ce trebuie sa fie asa cum e? De ce nu poate fi altfel? Poate acum platim pentru greselile din trecut? O daaa, si inca cu varf si indesat. Asa e roata…e rotunda…doar ca pe cealalta parte e mai tocita si merge mai greu si mai dur. Da, intr-adevar daca la un moment dat  nu acceptam un lucru ,apoi viata de atatea ori ne izbeste de lucrul acela pana nu avem ce face decat sa ne obisnuim cu el! Si daca nu l-ai acceptat o data oare chiar ajungi sa te obisnuiesti cu el? Sau stai si-l suporti cu capul aplecat pentru ca stii ca ai gresit enorm de prima data neacceptandu-l? Eu cred ca ajungi sa-l accepti pana la un moment dat…pana te-ai impacat tu cu tine ca ai suferit si indurat destul  si ca intr-un fel sau altul ti-ai rascumparat acea greseala. Incerci sa -ti schimbi viziunea, incerci totul… si te lasi izbit de prea multe ori…doar pentru ca ai gresit o data…o singura data! Nu e corect…dar pe cine intereseaza ce e corect si ce e gresit? Viata merge inainte. Unii uita, altii regreta…

Reclame
Acest articol a fost publicat în Franturi din mine. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Despre greseli by Carmensita

 1. Marie zice:

  Mistakes are our best teachers, that is why we have to make our own mistakes – to learn from them, we never learn from others’ mistakes. And one more thought, you cannot lose something you never had. Why ask for a second chance to get something that is lost when you never had it in the first place?
  As to wishing someone to comfort us, maybe we should find comfort in ourselves before we seek it elsewhere.

  • Why do you say that I cannot lose smth I never had?? I did have that thing, that thing existed and it was real. I cannot dream/ think of an imaginary thing. I’m a down to earth person and only real things impress me and make me long for them. I agree with the last part…that we should seek comfort in ourselves, but sometimes you do need a helping hand or a shoulder to cry on.

 2. Miss Delarue ;-) zice:

  Fiest thing to do if you want a second chance is to ask for it! Humby admit mistakes and ask for forgiveness, and maybe second chance will comme with it. As a bonus, you alse get to have some peace of mind/heart (you confessed).
  Bisous :-*

 3. fiafancsali zice:

  Insusi timpul e o alta sansa…continua. Trebuie doar s-o observam, s-o bagam in seama, sa profitam de ea si s-o valorificam. Nu exista lucruri ireversibile, dar nici greseli de neiertat. Good luck!>:D<

  • Da intr-adevar , timpul ti-ar putea aduce o alta sansa…poate o alta sansa la altceva! Si daca e prea tarziu?…mult prea tarziu? Ramanem cu gustul amar al unui lucru neterminat/ neimplinit? Si asta-i gustul cel mai dureros…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s