Paste cu scoici

Ingrediente:

  • 250 g carne de scoici
  • 100 ml vin alb sec
  • 100 gr unt
  • sare de mare
  • piper proaspat macinat
  • putin rozmarin uscat (eu am pus proaspat)
  • 3 catei de usturoi

Mod de preparare:

  •  Carnea de scoici (congelata) se opareşte 2 minute in apa fiarta cu sare de mare.
  • Se scot din apa.
  •  Intr-o tigaie neaderenta punem untul la topit.
  •  Cand s-a topit punem carnea de scoici în unt.
  •  Lasam la foc mediu vreo 4-5 minute. (pana scoicile absorb tot untul)
  • Adaugam vinul.
  • Lasam vreo 10 minute la foc mare (pana absorb si vinul).
  • Condimentam.
  • Adaugam usturoiul pisat.
  • Mai lasam 1 minut dupa care sunt gata!
Acest articol a fost publicat în Bucataria Italiana, Paste și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s