Migdale crocante

  •  o sursa grozava de fibre si proteine de buna calitate
  • vitaminele A, C, D, E şi K, dar şi vitamine din complexul B
  •  minerale: potasiul, magneziul, calciul, manganul, fierul, seleniul, zincul, fosforul şi cuprul.
  • conţinut ridicat de acizi graşi esenţiali Omega 6
  •  efect tonifiant asupra tenului.

Daca doriti sa mancati niste migdale dar nu va plac pentru ca sunt prea seci, uscate si tari va propun o smecherie simpla. Puneti-le la inmuiat! Sunt mult mai crocante, gustoase si nu mai sunt asa de seci. Mie imi place sa le dau si pielita jos, care vine foarte usor jos dupa ce au stat la inmuiat.

Ingrediente:

  • migdale
  • apa

Mod de preparare:

  • Puneti migdalele intr-un bol.
  • Adaugati apa rece pana le acoperiti.
  • Lasati 2 ore la inmuiat. Crontaneala placuta!😉
Acest articol a fost publicat în De rontait și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s