Chec cu stafide si rahat

Ingrediente:

  • 400 gr zahar
  • 400 gr faina
  • 6 oua
  • 13 lg ulei
  • 13 lg apa
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilinat
  • cacao
  • stafide
  • rahat
  • nuca

Mod de preparare:

  • Apa si uleiul se fierb vreo 4 minute, dupa care se racesc.
  • Galbenusurile se freaca bine cu zaharul.
  • Adaugam incet apa +uleiul.
  • Adaugam faina si praful de copt nedizolvat.
  • Batem albusurile bine si le adaugam in compozitie.
  • Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam o parte din compozitie.
  • Cealalta parte o amestecam cu cacao si o turnam si pe ea in tava.
  • Deasupra presaram stafidele/ rahatul/ nuca.
  • Introducem tava in cuptorul preincalzit, reducem gazul si lasam sa se coaca aproximativ 30 de minute.
Acest articol a fost publicat în Deserturi și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s