Micul dejun de la stana

Ingrediente:

  • urda
  • ceapa verde
  • ridichi

Urda…

  • Este bogată în săruri minerale şi în proteine de calitate
  • conţine cea mai puţină grăsime dintre toate sortimentele de brânză.
  • Acest produs derivat din lapte are doar 11-12% grăsime, adică de patru ori mai puţină decât telemeaua. Acest lucru o recomandă persoanelor cu hipercolesterolemie.
  • În urdă se găseşte un tip de proteine importante pentru sănătatea muşchilor
  •  Aminoacizii cu sulf din urdă sunt benefici pentru ficat şi pentru rinichi, motiv pentru care bolnavii cu afecţiuni hepatice şi renale ar trebui să consume zilnic urdă.
Acest articol a fost publicat în Mic dejun și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s