Paste tricolore cu kaizer

Ingrediente:

  • paste tricolore
  • kaizer
  • smantana lichida pentru gatit
  • un sul branza topita
  • parmenzan
  • piper alb, negru si verde proaspat macinat
  • sare de mare

Mod de preparare:

  • Fierbeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. (se fierb in apa cu sare de mare si putin ulei).
  • Taiati kaizer-ul julien.
  • Intr-o tigaie neaderenta puneti kaizer-ul la rumenit putin. Nu adaugati ulei!
  • Adaugati smantana lichida si sulul de branza topita.
  • Lasati sa se topeasca branza.
  • Condimentati.
  • La servire presarati parmezan.

Love,

Carmensita🙂

Acest articol a fost publicat în Bucataria Italiana, Paste și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s