Socata

Ingrediente:

  • 10 flori de soc
  • 10 l apa
  • 2 lamai mari
  • drojdie proaspata cat o nuca
  • 1 kg zahar

Mod de preparare:

  • Florile de soc se spala bine cu apa rece sa nu fie ceva insecte prin ele.
  • Luam un borcan mare de 10 l.
  • Se adauga zaharul, apa, lamaile taiate in jumatate si stoarse putin, drojdia si florile de soc.
  • Se amesteca putin.
  • Borcanul se acopera cu un tifon si se pune intr-un loc cald si insorit.
  • In fiecare zi amestecam dimineata si seara pana observam ca s-a topit zaharul.
  • Socata este gata in 2-3 zile (depinde de cat de cald este afara). A mea a fost gata in 2 zile.
  • Se pune in sticle, care se tin la frigider.

Love,

Carmensita

Acest articol a fost publicat în Bauturi și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s