Conopida cu maioneza

Ingrediente:

  • conopida
  • 1 galbenus de ou
  • mustar
  • ulei de floarea soarelui
  • sare de mare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare:

  • Fierbeti conopida in apa cu sare.
  • Scoateti conopida din apa imediat dupa ce s-a fiert.
  • Zdrobiti-o cu o furculita si lasati-o sa se raceasca.
  • Intre timp preparam maioneza. Reteta aici.

Love ,

Carmensita

Acest articol a fost publicat în Aperitive, Garnituri, Mic dejun și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s