Pui chinezesc cu orez salbatic

Ingrediente:

  • 400 gr piept de pui
  • 1 cana de orez salbatic
  • 2 ardei grasi
  • 1 ceapa potrivita
  • 2 morcovi
  • sos de soia
  • seminte de susan
  • 1 vf lingurita ghimbir ras
  • 2 catei usturoi
  • ulei de masline

Mod de preparare:

  • Taiati ceapa, ardeii si morcovii cubulete.
  • Pieptul de pui se taie in fasii de grosimea unui deget.
  • Cateii de usturoi se piseaza.
  • Intr-o tigaie teflonata puneti putin ulei de masline.
  • Cand acesta s-a incins adaugati ceapa si usturoiul.
  • Lasati 1 minut la calit.
  • Adaugati ardeii si morcovii.
  • Lasati 1 minut si adaugati pieptul de pui.
  • Adaugati sosul de soia. (eu am pus cam 30-40 ml).
  • Inainte de a lua de pe foc tigaia adaugati ghimbirul.

Mod de preparare orez:

  • Puneti 2 cani jumatate de apa la fiert.
  • Cand fierbe adaugam orezul , pe care l-am spalat in prealabil si un vf de cutit de tumeric (pentru culoare)
  • Verificati sa vedeti cand este gata.
  • Cand serviti presarati seminte de susan. (eu am uitat de ele ;)) )

Love,

Carmensita

Acest articol a fost publicat în Bucataria Chinezeasca, Carne de pui și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s