Carnat Inabusit

Ingrediente:

  • carnat
  • apa

Mod de preparare:

  • Puneti carnatul (congelat sau proaspat) intr-o cratita.
  • Turnati apa pana la jumatatea lui.
  • Puneti capacul la cratita si puneti pe aragaz.
  • Verificati din cand in cand si mai completati cu apa.

Love,

Carmensita

Acest articol a fost publicat în Aperitive, Carne de porc, Carne de vita și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s