Cuiburi cu masline si parmezan

Ingrediente:

  • aluat foietaj
  • pasta tomate
  • masline negre
  • parmezan
  • 1 ou
  • susan

Mod de preparare:

  • Dupa ce aluatul de foietaj s-a dezghetat bine (eu seara il scot din congelator si il pun in frigider, sau daca uit seara a doua zi, doar ca il scot direct la temperatura camerei si in vreo 3, 4 ore e dezghetat- depinde cat e de cald ) se intinde pe masa de lucru.
  • Se unge cu pasta de tomate.
  • Se presara maslinele tocate marunt si parmezanul.
  • Se ruleaza aluatul si se taie in bucati de vreo 4, 5 cm.
  • Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se aseaza bucatile in picioare.
  • Batem oul bine cu furculita si ungem fiecare rulou.
  • Deasupra presaram putin susan.
  • Bagam in cuptorul preincalzit pentru 25 de minute. Lasati-le sa se raceasca inainte de a le lua din tava.Sunt extraordinar de bune si calde si reci!
  • Love,
  • Carmensita   
Acest articol a fost publicat în Aperitive și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Cuiburi cu masline si parmezan

  1. Anonim spune:

    im place poza !!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s