Tocanita de naut cu chorizo

Ingrediente:

  • 3 cartofi
  • 1 conserva naut
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • 2 rosii
  • 150 gr chorizo
  • 1 frunza de  dafin
  • patrunjel
  • piper proaspat macinat
  • sare de mare

Mod de preparare:

  • Tocam marunt ceapa, usturoiul si  rosiile.
  • Cartofii se taie cubulete mici.
  • Se pun toate intr-o tigaie si se adauga frunza de dafin, nautul si apa de pe el.
  • Lasam sa fiarba completand cu apa cand este necesar.
  • Cand cartofii sunt fierti pe jumatate adaugam chorizo-ul taiat cubulete .
  • Inainte de a lua tigaia de pe foc condimentam.
  • La servire se presara patrunjel proaspat tocat marunt.

Love,

Carmensita

Acest articol a fost publicat în Bucatarie Spaniola și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s