Sarlota de ananas

Ingrediente:

  • 250 gr piscoturi
  • 1 conserva de ananas
  • 2 budinci de vanilie
  • 1 praf de frisca
  • lapte
  • zahar

Mod de preparare:

  • Tapetam o tava cu piscoturi.
  • Insiropam piscoturile cu zeama de la ananas.
  • Peste piscoturi punem ananasul.
  • Budinca se prepara conform indicatiilor de pe ambalaj si se toarna calda peste piscoturi.
  • Dupa ce budinca s-a racit pregatim frisca conform indicatiilor si o punem peste budinca.
  • Ornam cu ananas.
  • Se baga la frigider si peste 1 ora se poate consuma.

Love,

Carmensita

Acest articol a fost publicat în Deserturi și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s